Loading…
This event has ended. Create your own event → Check it out
This event has ended. Create your own
View analytic
Friday, June 17 • 13:35 - 14:35
Wat is jouw verhaal? / Theo Hendriks (DUTCH)
Vier jaar archiefinnovatie heeft al veel opgeleverd. Vele projectresultaten en een prikkelend verhaal over de toekomst van de archieffunctie. Maar hoe zie jij je eigen positie in die snel veranderende informatiewereld? En hoe geef je die positie vorm en inhoud? Kortom: wat is jouw verhaal? In een hogedruksessie van een uur nodigen we je uit om je eigen verhaal vorm te geven. Je krijgt de input en handvatten om jou je eigen verhaal te laten vertellen. Onder begeleiding van een ervaren storyteller maak jij je eigen verhaal waarmee je je opdrachtgever, je ketenpartners en je klant glashelder kunt maken waar jij voor staat in het digitale tijdperk. Zo bouw je mee aan een toekomstvaste archieffunctie en geef je vorm aan je eigen vak. Aan de slag! De bijeenkomst wordt geleid door een ervaren storyteller en ondersteund door het team van Archief 2020.

Archief 2020 is een innovatieprogramma waarin de archiefsector en alle lagen van openbaar bestuur in Nederland samenwerken om te komen tot duurzame toegankelijkheid van (digitale) overheidsinformatie en een toekomstvaste archieffunctie. Dit doen we in opdracht van het Ministerie van OCW waarbij het Nationaal Archief de opdrachtnemer is. Het programma startte medio 2013 en loopt tot en met 2016.

Speakers
avatar for Theo Hendriks

Theo Hendriks

Partner en storyteller, Bex Communicatie
Theo Hendriks is storyteller en partner bij Bex*communicatie. Daar richt hij zich op vraagstukken rond verandering, marketing en leiderschap. Het vertellen van het juiste verhaal speelt daarbij een belangrijke rol. In de afgelopen jaren schreef hij vele corporate stories, waaronder die van het Nationaal Archief, en trainde hij ondernemers, bestuurders en managers in het krachtig vertellen van hun eigen verhaal. Daarmee won hij in 2010 de... Read More →


Friday June 17, 2016 13:35 - 14:35
Van Beinum Zaal