Loading…
This event has ended. Create your own event → Check it out
This event has ended. Create your own
View analytic
avatar for Theo Hendriks

Theo Hendriks

Bex Communicatie
Partner en storyteller
Eindhoven, Nederland

Theo Hendriks is storyteller en partner bij Bex*communicatie. Daar richt hij zich op vraagstukken rond verandering, marketing en leiderschap. Het vertellen van het juiste verhaal speelt daarbij een belangrijke rol.

In de afgelopen jaren schreef hij vele corporate stories, waaronder die van het Nationaal Archief, en trainde hij ondernemers, bestuurders en managers in het krachtig vertellen van hun eigen verhaal. Daarmee won hij in 2010 de European Excellence Award. Daarnaast verzorgt Theo regelmatig gastlessen, workshops en masterclasses.

Theo is medeauteur van het boek Corporate Stories verwoorden, vertellen en verankeren, dat in 2007 bij Kluwer verscheen. Hierin beschrijven Astrid Schutte en hij de aandachtspunten – en de vele valkuilen – bij het ontwikkelen, uitdragen en implementeren van het verhaal van de organisatie. In maart 2012 verscheen bij A.W. Bruna zijn tweede boek: No Story, No Glory. Hierin daagt hij bestuurders, directeuren en managers uit om weer hun eigen verhaal te gaan vertellen. In april 2014 verscheen bij dezelfde uitgever Change the Script over de kracht van verhalen als versneller van verandering.

Momenteel toert hij door het land met zijn vertelvoorstelling De Beatles-zusjes, gebaseerd op het boek Het Plakboek van De Beatles-zusjes, dat in maart bij A.W. Bruna is verschenen.

 

Meer informatie op: www.theohendriks.nl en www.beatleszusjes.nl.

 


My Speakers Sessions

Friday, June 17
 

13:35